Referanser

Hva sier andre om et foredrag med Sofie Frøysaa?

Her kan du lese et utvalg referanser fra kunder som har opplevd et foredrag med Sofie Frøysaa.

Book et foredragSe foredrag

Interessant! Spennende! Flammende engasjement!

“Interessant! Spennende! Flammende engasjement! Det traff blink så det holder! Knallbra! 10.trinns elevene flokket seg rundt henne etterpå for å snakke med henne. En gutt sa: «Du er vårt forbilde». Du må reise rundt og fortelle om dette!” Spot on!»

Linda Brandal
Ringsaker bibliotek

Helt fantastisk!

«Perfekt til konfirmanter, samtidig som de voksne gjenkjente seg. God balanse mellom humor og alvor, fikk frem både latter og tårer. Meget samtidsriktig og aktuelt for ungdommen. Svært gode tilbakemeldinger fra både konfirmanter og foresatte. Hun talte TIL konfirmantene, på deres «språk». I tillegg var hun et nydelig menneske som vi hadde en veldig hyggelig dag sammen med.»

Inger Johanne Lindholm
Human-etisk forbund

Personligt og ekte

«Basert på tilbakemeldinger fra deltakerne ble foredraget tatt godt i mot. Sofie valgte å inkludere Tina (også innsender og booker) i foredraget og fremføre dette som en samtale på scenen. Dette ble svært godt likt og skilte seg ut fra resten av foredragene i kurset. Det ble også opplevd som mer personlig og ekte samt skapte engasjement i salen.»

Tina Riise Gjøen
Negotia Avdeling Bergen

Sofie er sjarmerende, skarp og morsom

«Sofies underholdning var både veldig morsom og traff publikumet utrolig godt. Sofie er sjarmerende, skarp og morsom og formidler på en utrolig god måte! Vi kan anbefale henne på det varmeste både internt i organisasjonen og eksternt.»

Hilde Jahnsen
Fellesorganisasjonen

Er du interessert i å booke Sofie Frøysaa?
Send en forespørsel nedenfor.

Ønsker du å booke Sofie som foredragsholder eller konferansier? Fyll ut kontaktskjemaet og få svar på din henvendelse så snart som mulig.

"*" obligatorisk felt

E-mail*